menu Roxana Moisanu
Roxana MOISANU

Numele meu este Roxana Moisanu si sunt harpista profesionista cu rezidenta in Bucuresti.

Desi activitatea mea profesionala se desfasoara in mod deosebit in Bucuresti, accept si solicitari pentru evenimente din alte orase, in masura in care timpul imi permite.

Muzica de fundal cantata la harpa solo poate da o nota speciala si un plus de eleganta oricarui eveniment deosebit din viata unui om.

Muzica pe care o pot canta la harpa este diferita in functie de genul evenimentului si/sau de dorinta clientului. Repertoriul meu cuprinde muzica ambientala, muzica clasica, muzica traditionala latino-americana, muzica pop clasica americana ( Broadway Standards), muzica traditionala evreiasca, muzica traditionala pentru sarbatoarea de Craciun. (vezi REPERTORIU)

In functie de tipul evenimentului mai pot asigura alte genuri muzicale:

  • Cantece si dansuri medievale & renascentiste, balade si dansuri de curte ale secolelor 16 si 17 (pentru expozitii in muzee sau galerii de arta, festivaluri de muzica veche etc.)
  • Cantece populare chinezesti pentru petreceri tematice, ambasade sau pur si simplu pentru ambient.

Pentru cei care doresc un ansamblu cameral, harpa poate fi asociata cu mai multe instrumente (in duo, trio sau cvartet) precum: vioara, viola, violoncel, flaut sau clarinet. (vezi REPERTORIU HARPA & ALTE INSTRUMENTE)

Colaborez cu organizatori de evenimente sau nunti, coordonatori de evenimente speciale pentru corporatii, hoteluri, ambasade, muzee si alte locatii diverse.

Pentru mai multe informatii despre mine cititi pagina de BIOGRAFIE

Pentru detalii folositi pagina de CONTACT

 
 
Valid XHTML 1.0      Valid CSS 2.0      EvoMax